افزایش تعریق
درمان چروک دورچشم
هایفو و تزریق ژل
کاشت مو به درد چه کسی میخورد؟
کندن بی اختیار موی سر کندن جوش جویدن ناخن
راهنمای واکسیناسیون کرونا در بیماریهای پوستی
درمان گرگرفتگی با بوتاکس

افزایش تعریق

تعریق یا عرق کردن برای خنک کردن و خنک نگه داشتن بدن ضروریست. توجه کنید تعریق راه اصلی دفع سموم بدن نیست . وظیفه اصلی تعریق تنظیم درجه حرارت بدن است. آبی که از طریق غده های عرق به سطح پوست میرسد، و ما آن را به عنوان عرق می شناسیم در سطح پوست تبخیر می شود. واکنش تبخیر یک واکنش گرما گیر است . بدین ترتیب با تبخیر عرق در سطح بدن گرمای درون بدن کاهش یافته و تنظیم میشود. بنابراین عرق کردن به طور طبیعی ضروریست. اما در برخی تعریق زیادی و بیش از اندازه صورت میگیرد . یعنی در زمانی که بدن نیازی به خنک کردن ندارد تعریق زیادی اتفاق می افتد. این تعریق زیادی گاهی به صورت منتشر بوده و سر تا سر بدن را در بر میگیرد. و گاهی به صورت موضعی محدود به کف دست و پا ، زیر بغل یا سر و صورت است . نوعی که تمام بدن را در بر میگیرد گاهی بدون هیچ علت مشخص و به شکل اولیه است و ممکن است ژنتیکی باشد. گاهی ثانویه به بیماری های داخلی و یا مصرف برخی داروها می باشد. بنابراین افرادی که دچار افزایش تعریق منتشر در سرتاسر بدن هستند ، باید توسط متخصص پوست تحت بررسی قرار بگیرند تا علت افزایش تعریق آنها مشخص شود. از جمله علل افزایش تعریق می توان به یائسگی ، پر کاری غده تیروئید ، بیماری هوچگین ، سکته مغزی ، مصرف یرخی داروهای ضد فشار خون و برخی داروهای اعصاب .... اشاره کرد. افزایش تعریق موضعی مثلا در کف دست و پا یا زیر بغل یک بیماری شناخته شده پوستی است . هیچ ارتباطی به داخل بدن و بیماریهای داخلی و غدد ندارد. علت دقیق بوجود آمدن آن نامشخص است. معمولا قرینه و دو طرفه است. احتمالا ژنتیک در بوجود آمدن آن نقش دارد. این یک بیماری بسیار آزار دهنده و عذاب آور بوده و با کارکرد روزانه فرد تداخل میکند. معمولا از سنین کودکی و نوجوانی آغاز و تا چهل الی پنجاه سالگی طول می کشد. درمان
داروهای ضد عرق موضعی :
تعدادی داروهای موضعی به شکل کرم ، محلول و یا داروی ترکیبی به عنوان داروی ضد عرق وجود دارند. ماده اصلی و مؤثر همه اینها ملح آلمینیوم کلراید است . این ماده در درمان افزایش تعریق موضعی تا حدی مؤثر است. این دارو تا هنگامی که مصرف میشود موثر است. استفاده طولانی مدت آن بی ضرر است. غلظت های مختلفی از آن وجود دارد. بهتر است زیر نظر متخصص پوست مصرف شود. در مواردی که افزایش تعریق محدود و کم است این درمان مؤثر است. یونوتوفرز:
عبارت است از قراردادن کف دست و پا درون یک ظرف پر از آب و عبوردادن یک جریان الکتریسیته با شدت کم از درون این ظرف در واقع این یک دستگاه مخصوص است که برای درمان افزایش تعریق کف دست و پا تاثیر دارد. هر یک روز در میان به مدت پانزده تا بیست دقیقه باید انجام شود دستگاه مخصوص با تجویز پزشک متخصص پوست قابل تهیه است. تا مدت زمانی که استفاده شود اثر دارد. تزریق بوتاکس یا دیسپورت :
بوتاکس یا دیسپورت انتقال پیامهای عصبی از اعصاب پاراسمپاتیک به غده های عرق مهار می کنند بدین ترتیب افزایش تعریق کف دست و پا و یا زیر بغل درمان می شود . مقادیر رقیق شده ای ازاین دارو با سوزن های بسیار نازک و مخصوص به کف دست و پا یا زیر بغل توسط متخصص پوست تزریق میشود. بعد از یک بار تزریق اثر درمان بین هشت تا دوازده ما میماند . با هر بار تکرار تزریق اثر درمان طولانی تر می شود. در واقع این روش در حال حاضر بهترین روش در مان افزایش تعریق کف دست و پا و زیر بغل می باشد.
آدرس مطب : تهران بلوار مرزداران روبروی قنادی ماه بانو پلاک 184 ساختمان ایمان طبقه چهارم شرقی واحد 17
تلفن : 44266077 - 021

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :